Добредојдовте на хонорарни пазари на хонорарни свирки (FGG)

нашата Хонорарни глобални свирки преведува и објавува на над 100 јазици опфаќа над 97% од светските комуникации, нудејќи вистинска отворена свирка платформа во светот!

Брза растечка, многу ниска цена платформа која обезбедува високо квалитетни услуги за глобална деловна активност.

Станете дел од нашата робусна и брзорастечка отворена платформа како Комунални новости стана партнер и интегриран со Хонорарни глобални свирки на пазарот (FGG), што ни овозможува да возиме многу високи нивоа на сообраќај, кои надминуваат над 2 милиони посети годишно, зголемувајќи ги потенцијалните активности на купувачите or Продавачи. Овој стабилен раст на сообраќајот го постигнавме само за неколку месеци откако станавме Google News провајдер, од тогаш Facebook Вести започна да ги објавуваме нашите хонорарни глобални вести за свирки. Ние сме прва свирка платформа за користење на најголемите добавувачи на вести за глобуси да дистрибуираме новости, врски, да ја зголемиме свеста и сообраќајот до нашите FGG веб-страница - каде е објавена секоја нова свирка FGG ќе има над 200,000 врски со вести поврзани.

Погледнете ги нашите многу Написи за хонорарни глобални свирки објавени на Google news.

FGG свирки се преведени и објавени на сите главни јазици обезбедување на над 97% од глобалните комуникации. Со секој FGG свирка, (или свирки, дозволуваме до 5) е објавено на Интернет, на над 100 одделни јазици, Како FGG е навистина отворена ниска цена глобална платформа. Кога всушност ја прегледувате вашата лична работа откако ќе ги објавите, ќе ги прочитате и гледате вашите услуги претставени на толку многу глобални јазици, претприемачите на свирки велат „it ви дава неверојатно силни чувства на радост и самодоверба".

Хонорарни глобални свирки има еднократно вкупно наплата од 12% од продажбата без такси.

Кога објавувате нова свирка на FGG имате пристап до нашите Хонорарна платформа за хонорарни глобални свирки што веруваме дека го има најниска вкупна цена во глобалните трансакции, без скриени обвиненија (каде што купувачот и продавачот комбинираат често заштедуваат над 120%) дозволувајќи ви да ги зголемите финансиските придобивки од вашата мака, овозможувајќи поголема заработка и поголема добивка. Ние на FGG сакате да ве наградат за вашата капитал за пот и напорна работа, обезбедувајќи ви несомнено повисоки парични награди, заедно со зголемено ниво на глобално почитување, како што треба да се запрашате - зошто треба да наплатуваме 27% кога ФГГ е само 12%?

со нашите Гугл, Фејсбук и Комунални новости, сите што се поврзани со врски, глобално објавување на сите 100 главни јазици, стабилно зголемување на сообраќајот и препознавање на брендот, сите по намалена цена, ова дозволува FGG да обезбеди Супериорна севкупна вредност на нашите клиенти.

FGG обезбедува повеќе и чини помалку!

Се надеваме дека вашата може да се приклучи на нашиот тим на FGG од Купување or Продажбата на нашите хонорарни глобални свирки, тоа е бесплатно, едноставно. лесно и многу брзо!

Највисоко рангирано