Mirësevini në Tregun e Pavarur Gigs Global (FGG)

tonë Koncerte globale të pavarura përkthen dhe boton në mbi 100 gjuhë duke mbuluar mbi 97% të komunikimeve në botë, duke ofruar një platformë me të vërtetë mbarëbotërore të hapur!

Një platformë në rritje e shpejtë, me kosto shumë të ulët që ofron shërbime globale të biznesit me cilësi të lartë.

Bëhuni pjesë e platformës sonë të hapur dhe të shpejtë të rritur si Lajme Komunale është bërë partner dhe i integruar me të Treg i pavarur i Gigs Global (FGG), e cila na lejon të drejtojmë nivele shumë të larta të trafikut, të cilat tejkalojnë mbi 3 milion vizita në vit, duke rritur aktivitetet e mundshme të blerësit or Sellers. Ne e arritëm këtë rritje të fortë të trafikut vetëm në disa muaj pasi u bë një Google News ofruesi, qysh atëherë Facebook Lajme filluan të botojnë lajmet tona të pavarura globale. Ne jemi platforma e parë e koncerteve për të përdorur globes ofruesit më të mëdhenj të lajmeve për të shpërndarë lajme, lidhje, për të rritur ndërgjegjësimin dhe trafikun tonë FGG uebfaqe - ku postohen secila koncerte të reja FGG do të ketë mbi 200,000 lidhje lajmesh të ndërlidhura.

Shihni shumë tonë Artikuj të pavarur Global Gigs botuar në lajmet Google.

FGG koncertet janë përkthyer dhe botuar në të gjitha gjuhët kryesore duke siguruar mbi 97% të komunikimeve globale. Me secilën FGG koncert, (ose koncerte, ne lejojmë deri në 5) është botuar në internet, në mbi 100 gjuhë të veçanta, Si FGG është me të vërtetë një platformë globale me kosto të ulët të hapur. Kur në të vërtetë rishikoni punën tuaj personale pasi të keni publikuar, lexuar dhe parë shërbimet tuaja të paraqitura në kaq shumë gjuhë globale, sipërmarrësit e koncerteve thonë "it ju jep një ndjenjë tepër të fortë gëzimi dhe vetëvlerësimi".

Koncerte globale të pavarura ka një tarifë totale 12 herë e shitjeve pa tarifa.

Kur postoni një koncert të ri FGG ju fitoni qasje në tonë Platforma e pavarur e Global Gigs me kosto të ulët që besojmë se ka kostoja totale më e ulët në transaksionet globale, pa akuza të fshehura (ku blerësi dhe shitësi kombinohen shpesh kursejnë mbi 120%) duke ju lejuar të rritni fitimet financiare nga mundi juaj, duke lejuar fitime më të larta dhe më shumë fitime. Ne në FGG dëshironi t'ju shpërblejmë për barazinë tuaj të djersës dhe punën e palodhur, duke ju siguruar një shpërblim padyshim më të lartë monetar së bashku me rritjen e niveleve të respektit global, siç duhet ta pyesni veten - pse duhet të na ngarkohet 27% kur FGG është vetëm 12%?

me tonë Google, Facebook dhe Lajmet Komunale të gjitha Lidhjet në Rritje, Publikimi Global në të gjitha 100 gjuhët kryesore, Rritje të Fuqishme të Trafikut dhe Njohjes së Markave, të gjitha me çmime të zbritura, kjo lejon FGG për të siguruar një Vlerë e përgjithshme superiore për klientët tanë.

FGG siguron më shumë dhe kushton më pak!

Shpresojmë se mund të bashkohet me ekipin tonë FGG nga Blerje or Shitjet në koncertet tona të pavarura globale, është falas, e thjeshtë. lehtë dhe shumë shpejt!